Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Τζάκρη για ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη πολιτική απάτη

Πρώτα ψήφισε το μνημόνιο, που έφερε τη χώρα σε δραματική κατάσταση. Μετά όλα τα σκληρά μέτρα που συνόδευαν το καταραμένο μνημόνιο κι όλους τους εφαρμοστικούς νόμους. Και στο ενδιάμεσο ψήφιζε με… χάρη και χαρά και τα μεσοπρόθεσμα και τα πολυνομοσχέδια.

Και τώρα που φτάνει η ώρα, όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση, να τελειώσει η χώρα με τα μνημόνια και τους τροικανούς, που έφερε στη χώρα ο Παπανδρέου και η παρέα του, η ίδια το”παίζει″φουλ… αντιμνημονιακή!!


Ο λόγος φυσικά για τη Θοδώρα Τζάκρη που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, για να “φλερτάρει ανοιχτά” με το ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα πως θα “χωρέσει″ η μνημονιακή Τζάκρη στον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ μένει να το δούμε, εφόσον επιβαιωθούν οι πληροφορίες που τη θέλουν να βρίσκεται ένα βήμα πριν την ένταξή της στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης… Η ίδια πάντως δεν κρύβει τη “χαρά” της που ανακάλυψε το ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας μάλιστα στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, δεσμεύτηκε (!!!) ότι “θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της «στην προσπάθεια της ανασύστασης της δημοκρατικής παράταξης που τώρα εκφράζεται με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ”. Λεπτομέρεια: το 2012, παραμονές των εκλογών, η Θ. Τζάκρη αναφερόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ, έλεγε πως είναι “μια νέα λαϊκιστική πολιτική δύναμη”και πως αυτά που υποστηρίζει είναι “μια μεγάλη πολιτική απάτη” Συγκεκριμένα, στις 11 Ιουνίου 2012 πριν από τις εκλογές η Θοδώρα Τζάκρη σε άρθρο της έγραφε, μεταξύ άλλων, τα εξής : ” Μέσα από αυτή τη διαφαινόμενη απαξίωση του πολιτικού συστήματος ξεπήδησε μια νέα λαϊκίστικη πολιτική δύναμη, ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ένας πολιτικός σχηματισμός υποστηρίζει πως το πρόβλημα της χώρας δεν είναι συστημικο-οικονομικό αλλά πολιτικό. Δηλαδή πως με το κατάλληλο πολιτικό προσωπικό θα γυρίσουμε στην προ κρίσης κατάσταση χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε πολλά. Ωστόσο όλοι γνωρίζουμε πως αυτό δεν είναι παρά μια μεγάλη πολιτική απάτη”.

Διαβαστε περισσοτερα στο kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.