Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Μήνυμα Δημάρχου Έδεσσας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ξεκίνησε η σχολική χρονιά με αγιασμούς σε όλα τα σχολεία του Δήμου Έδεσσας. Ο Δήμαρχος Έδεσσας βρέθηκε σε αγιασμούς σχολείων της πόλης της Έδεσσας και της Τοπικής Κοινότητας Καρυδιάς, όπου καταφέραμε να διατηρήσουμε τη λειτουργία του νηπιαγωγείου, ευχόμενος καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.


Η φετινή σχολική χρονιά, παρά τους μειωμένους οικονομικούς πόρους των Σχολικών Επιτροπών, ξεκινάει χωρίς σημαντικά προβλήματα στα σχολικά κτήρια που είναι έτοιμα για την υποδοχή των μαθητών και εκπαιδευτικών για τη νέα χρονιά.

Μήνυμα Δημάρχου:
Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά γεγονότα, όχι μόνο για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, αλλά για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Επιπλέον, θεωρώ ότι είναι το πιο ελπιδοφόρο γεγονός, καθώς τα νιάτα, το μέλλον του τόπου μας ξεκινούν μία νέα προσπάθεια.

Παρά τις μειώσεις των πόρων και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσουμε τα παιδιά μακριά από όλα αυτά. Κανείς δεν δικαιούται να στερήσει το χαμόγελο από τα χείλη των παιδιών και για το λόγο αυτό κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια να πραγματοποιήσουμε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις και συντηρήσεις στα σχολικά κτήρια, έτσι ώστε η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει απρόσκοπτα.

Είμαι σίγουρος ότι η εκπαιδευτική κοινότητα θα πράξει το καλύτερο δυνατό για τη μόρφωση των παιδιών μας και εύχομαι ολόψυχα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να έχουν μία καλή σχολική χρονιά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.