Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Κοντά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με μια ακόμη πρωτοβουλία, βρίσκεται ο Δήμος Πέλλας

Τα γραφεία του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος όπου παρέδωσε στον Σεβ. Μητροπολίτη Εδέσσης ,Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ ,τρόφιμα για το Γεύμα Αγάπης.


Κοντά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με μια ακόμη πρωτοβουλία, βρίσκεται ο Δήμος Πέλλας

Με αφορμή το Δρόμο Θυσίας που διοργανώνεται προς τιμήν των 120 συμπατριωτών μας που εκτελέσθηκαν 14 Σεπτεμβρίου 1944 από τα Γερμανικά Στρατεύματα ,και στο πλαίσιο των δράσεων για ενίσχυση του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της εκκλησίας, ο Δήμος Πέλλας, σε συνεργασία με ιδιώτες και επιχειρήσεις προχώρησε στην συγκέντρωση τροφίμων για το Γεύμα Αγάπης.

«Με αφετηρία την κοινωνική ευαισθησία που διακρίνει κάθε δραστηριότητα και πρωτοβουλία του, ο Δήμος Πέλλας δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς του συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στηρίζοντας σταθερά το σύνολο των ανθρωπιστικών δράσεων του Δήμου μας ,τόνισε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος».

Ο Σεβασμιότατος από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά τους δωρητές καθώς και το Δήμο Πέλλας για την πολύτιμη συμμετοχή τους στο φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.