Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγελία από την Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας

Στην Έδεσσα εχθές 17/09/2013 συνέβη ένα γεγονός που μας γυρνάει πολλά χρόνια πίσω. Η αστυνομία περιφέρονταν στα σχολεία και ρωτούσε πόσοι καθηγητές απεργούν σε κάθε σχολείο.
Σε ερώτηση ποιος έδωσε την εντολή για κάτι τέτοιο,  τα αστυνομικά όργανα απαντούσαν ότι ήταν εντολή από τους ανωτέρους τους. Καταγγέλουμε την κυβέρνηση για τις ενέργειες αυτές και τις προσπάθειες εκφοβισμού των καθηγητών.

Επιχειρούν με αυτό τον τρόπο να φοβίσουν, κατά την άποψη των κρετίνων, τους ‘’φιλήσυχους’’ καθηγητές με προοπτική να τους επηρεάσουν ψυχολογικά ώστε  να μην μπλέκουν με απεργίες και να κοιτάξουν τη δουλίτσα τους.

Συνάδελφοι, οι  ενέργειες αυτές δείχνουν τον πανικό της κυβέρνησης μπροστά στη μεγάλη επιτυχία της απεργίας μας. Να γνωρίζουμε όλοι ότι όσο κρατά αυτή η μεγάλη απεργία, το αυταρχικό κράτος θα εντείνεται, και με αυτόν τον τρόπο  θα επιχειρεί να μας κάμψει. Σε  λίγο στις μεγάλες συγκεντρώσεις θα εμφανιστούν οι γνωστοί-άγνωστοι  ΄΄μπαχαλάκηδες’’ για να  διαλυθούν οι συγκεντρώσεις και στη συνέχεια οι απεργίες. Δεν θα διστάσουν να υπάρξουν και νεκροί για να μας διαλύσουν. Συνάδελφοι  γρηγορείτε. Συνεχίζουμε όλοι μαζί!

Τριαντάφυλλος Σερμέτης

Πρόεδρος  Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.