Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης στο συνέδριο της ΕΝ.ΠΕ.

Στην εισήγησή του θα θέσει το θέμα της μεταφοράς μαθητών.
Στις εργασίες του εκτάκτου συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.ΠΕ.) το οποίο διεξάγεται στην Αθήνα συμμετέχει ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.


Η θεματολογία του συνεδρίου αφορά κυρίως τα οικονομικά των Περιφερειών – Περιφερειακών Ενοτήτων από τη μία και ο σημαντικός ρόλος που πρέπει να διαδραματίσουν στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας από την άλλη.

Ο κ. Θεοδωρίδης στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς του ως υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα μιλήσει για το σχεδιασμό και τη στρατηγική ανάπτυξης που ακολουθείται στην Π.Κ.Μ. παράλληλα με τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στην εκτέλεση αναπτυξιακών δράσεων από τα ασφυκτικά οικονομικά περιθώρια, λόγω της κρίσης.

Επίσης, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης θα αναφερθεί στο κρίσιμο θέμα της μεταφοράς μαθητών, ένα ζήτημα που απασχολεί όλες τις Περιφέρειες. «Κυρίαρχος στόχος είναι να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια ώστε να ξεκινήσει και να λειτουργήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα η μεταφορά των μαθητών. Κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει το δικαίωμα στη μάθηση και στην εκπαιδευτική διαδικασία από τα παιδιά μας», τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.