Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Rock συναυλία στον πεζόδρομο Γιαννιτσών

Rock συναυλία, στο πλαίσιο της 3ης Ανθοέκθεσης του δήμου Πέλλας, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες (το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 16/5/13), στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, στην οποία συμμετείχαν νεανικά rock και heavy metal σχήματα με μαθητές του...
Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου, αλλά και σχήματα με μουσικούς από την περιοχή μας.

Την συναυλία άνοιξαν οι «En vision», οι οποίοι αποτελούνται από μαθητές σύγχρονης μουσικής του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών (Μαρία Μαθιουδάκη-φωνή, Έλενα Ζημπίδου-κιθάρα, Νάκης Τηλαβερίδης-μπάσσο, Δημήτρης Ποζουκίδης-drumset) και οι οποίοι κινήθηκαν στο ύφος της σημερινής rock μουσικής.

Στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι «Chain reaction», σχήμα που αποτελείται από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου (Δημήτρης Νικολαΐδης-φωνή, Λάζαρος Τσαμπάζης-κιθάρα, φωνή, Βαγγέλης Νικολαΐδης-κιθάρα, Βασίλης Γκιόζης-κιθάρα, Αλέξανδρος Χατζητιμοθέου-μπάσσο, Βασίλης Μποζίνης-drumset) και οι οποίοι ερμήνευσαν διάσημα κομμάτια από την ανθολογία της heavy και thrash metal μουσικής.

Την συναυλία έκλεισαν οι «Wild Scratch», αποτελούμενοι από νέους Γιαννιτσώτες μουσικούς (Στέφανος Ακτύπης-φωνή, Θανάσης Μπαντιμαρούδης-κιθάρα, Δημήτρης Βουλγαρίδης-μπάσσο, Γιώργος Κώτσης-drumset, Γιώργος Παναγιώτης-πλήκτρα) και οι οποίοι κινήθηκαν στο ύφος της hard rock μουσικής, όπως επίσης ερμήνευσαν και δικές τους συνθέσεις.

Τα παραπάνω σχήματα εντυπωσίασαν τόσο με την εκτελεστική δεινότητα με την οποία ερμήνευσαν τα προγράμματά τους, τα οποία περιείχαν και έργα που διακρίνονται για τις αντικειμενικές τεχνικές και ρυθμολογικές δυσκολίες τους, όσο με το σφρίγος και την ζωντάνια της σκηνικής τους παρουσίας.
Οι λάτρεις της rock μουσικής και γενικά, το φιλόμουσο κοινό που παρεβρέθηκε στη συγκεκριμένη συναυλία καταχειροκρότησε και τα τρία σχήματα.

Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι οι νέοι δεν εφησυχάζονται πνευματικά, λειτουργούν ομαδικά και εντρυφούν με αυτό τον τρόπο στην τέχνη της μουσικής πράξης.
Να σημειωθεί ότι στην προσπάθειά τους αυτή έχουν ως αρωγό και συμπαραστάτη τον δήμο Πέλλας και την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.