Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας: Πορεία διαμαρτυρίας στην Έδεσσα

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη πορεία των καθηγητών της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας στην Έδεσσα.

Με αφετηρία την πλατεία Μικρών Καταρρακτών, οι καθηγητές, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της δημόσιας παιδείας και εναντίον των αντιδημοκρατικών μέτρων της κυβέρνησης, κατευθύνθηκαν στην έδρα της Αντιπεριφέρειας Πέλλας όπου και γνωστοποίησαν στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θ. Θεοδωρίδη τα αιτήματά τους.

Συγκεκριμένα, ζήτησαν από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη να μεταφέρει προς την κυβέρνηση το αίτημα για άρση της επιστράτευσης καθώς και του Προεδρικού Διατάγματος για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις. Από την μεριά του ο κ. Θεοδωρίδης διαβεβαίωσε τους καθηγητές ότι θα μεταφέρει τα αιτήματα στους ανωτέρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.