Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Διήμερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στις Αμπελειές

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελειών σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) διοργανώνει διήμερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, «Αμπελειώτικα 2013», στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου Αθανασίου.


Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου και στο γήπεδο του χωριού, τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Μαΐου.
Το πρόγραμμα των δράσεων περιλαμβάνει: 

μουσικά /χορευτικά δρώμενα, διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων, έκθεση και πώληση λουλουδιών και φυτών για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΪΟΥ 2013
Διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων στο γήπεδο του χωριού από την ομάδα «Άρης» Αμπελειών
10:30 – 13:00 Παιδικό τουρνουά
13:00 – 16:00 Παίδες
16:00 – 18:00 Παλαίμαχοι
18:30 Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αμπελειών.
21:00 Έναρξη μουσικοχορευτικών δρώμενων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου με συμμετοχή των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων Άγρα, Θεοδωρακίου, Νέας Πέλλας και Αμπελειών (παιδικό τμήμα). Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει γλέντι με την αμπελειώτικη παραδοσιακή ορχήστρα «Κρυστάλλινος Ήχος».
Από 16:00 – 23:00 θα λειτουργεί Ανθοκομική Έκθεση από την εθελοντική ομάδα γονέων «Το Όραμα των Αμπελειών» στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αμπελειών για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΪΟΥ 2013
07:30 – 10:00 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αμπελειών
21:00 Έναρξη μουσικοχορευτικών δρώμενων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου με συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Περδίκκα» Πτολεμαϊδας, της Ποντιακής Καλλιτεχνικής Στέγης Πέλλας και του τμήματος επιδείξεων και κυριών του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελειών. Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει γλέντι με την Αμπελειώτικη παραδοσιακή ορχήστρα «Μακεδονικό Μεράκι».
Από 16:00 -23:00 θα λειτουργεί Ανθοκομική Έκθεση από την εθελοντική ομάδα γονέων «Το Όραμα των Αμπελειών» στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αμπελειών για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σας περιμένουμε για ακόμη μια χρονιά στα «Αμπελειώτικα 2013» να περάσουμε όμορφα με πολύ χορό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.