Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Δράσεις του Κέντρου Πρόληψης "Όραμα" στην Αριδαία

Το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα» σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση σε γονείς με παιδιά στο Δημοτικό στο χώρο του 3ου Δημοτικού Αριδαίας και του 1ου  και 4ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας και ώρα 18:00  με σκοπό την δημιουργία ομάδας γονέων.
Το σεμινάρια περιλαμβάνουν ενότητες όπως η επικοινωνία με τα παιδιά, η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, η αναγνώριση και έκφραση συναισθημάτων, η θέσπιση κανόνων κτλ.

Επίσης, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 18:00 στο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας θα ξεκινήσει η Ομάδα Διακοπής Καπνίσματος.  Η ομάδα έχει τη μορφή εργαστηρίου και περιλαμβάνει 9 εβδομαδιαίες συναντήσεις διάρκειας 1,5 ώρας με θέματα όπως: «Οφέλη από τη διακοπή του καπνίσματος», «Αντιμετώπιση των στερητικών συμπτωμάτων»,  «Διαχείριση συναισθημάτων», «Εναλλακτικές συμπεριφορές», «Πρόληψη της υποτροπής». Όσοι ενήλικες επιθυμούν, μπορούν να παραβρεθούν στην συνάντηση.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 23810 51174 και στην ιστοσελίδα www.kporama.gr.

Ο επιστημονικά υπεύθυνος του Κ.Π
Λάζαρος Σιάντσης
Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.