Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Αλμωπός - Νίκη Καλής 6-1

Με πολλές αλλαγές στη βασική του σύνθεση ο Αλμωπός κέρδισε εύκολα την Καλή με 6-1, σε ένα παιχνίδι που είχε κριθεί από το ημίχρονο, καθώς το σκορ ήταν 4-0.
Έτσι ο Βαγγέλης Ντίσιος είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα της Αλμωπίας ξεκίνησε το ματς δυνατά, πίεσε ψηλά τους παίκτες των φιλοξενούμενων και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό αλλά ο Βακιάνης από πλεονεκτική θέση πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο ίδιος παίκτης στο 20ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα της Καλής, κέρδισε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά στο τετ α τετ με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων σημάδεψε τα πόδια του. Στην επόμενη φάση ο Τσακώνης απέφυγε με περίτεχνη ενέργεια τον αμυντικό της Καλής μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να δίνει την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Τσιμτσιρίδης, που σημάδεψε τη γωνία και έβαλε μπροστά με 1-0 τον Αλμωπό, στο 22ο λεπτό. Λίγο αργότερα, στο 26' ο Παντελίδης από αριστερά βρήκε τον Τσαουσίδη κοντά στο ύψος του πέναλτι και ο νεαρός επιθετικός με άψογο γυριστό πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Στο 32'  ο Βακιάνης έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, προωθήθηκε στην περιοχή της Καλής και έδωσε έτοιμο γκολ στον Τσαουσίδη, που σε κενή εστία δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.Το 4-0 έγινε στο 36ο λεπτό, όταν μετά από όμορφες εναλλαγές της μπάλας του Ν. Παπαδόπουλου με τον Τσαουσίδη, ο τελευταίος ανταπόδωσε την ασσίστ που είχε δεχτεί νωρίτερα από τον Βακιάνη και έτσι ο Βακιάνης από κοντά πλάσαρε την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού, με τον Αλμωπό όμως να παραμένει κυρίαρχος του αγώνα και να μην απειλείται ιδιάτερα από τους φιλοξενούμενους. Στο 52' ο Χρήστος Τσαουσίδης σημείωσε χατ τρικ, πετυχαίνοντας με ψύχραιμο πλασέ το 5-0, έπειτα από όμορφη κάθετη πάσα του Σαββίδη. Η ομάδα της Καλής κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 71', με τον Μουζάκη που κέρδισε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και με ξαφνικό σουτ αιφνιδίασε τον Καραγιαννίδη, που είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του. Το τελικό 6-1 έγραψε ο Καλογιάννης στο 73ο λεπτό, που ξέφυγε όμορφα από την άμυνα των φιλοξενούμενων και "κρέμασε" τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε κλήρωση με τους αριθμούς των εισιτηρίων και ένας τυχερός κέρδισε ένα φορητό radio-cd, προσφορά του καταστήματος ELECTRONET-ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΙΔΗΣ.


Διαιτητής: Τσίπας, Βοηθοί: Σίπκας Σ., Μίσκος.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Ντίσιος): Καραγιαννίδης, Μιχαηλίδης, Ελευθεριάδης Γ., Δεμίρης, Τσακώνης (40' Παπαδόπουλος Ι.), Παπαδόπουλος Ν (40' Μποζίνης)., Τσιμτσιρίδης, Παντελίδης, Σαββίδης, Βακιάνης (46' Καλογιάννης), Τσαουσίδης. 


almopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.