Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Καταγγέλλουν ξυλοδαρμό o πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας και ο Γενικός Γραμματέας, Γιάννης Φαναριώτης.

Την βίαιη επίθεση που δέχτηκαν από τον αστυνομικό Υποδιευθυντή, Αθανάσιο Ζαρκαδούλα, καταγγέλλουν ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας και ο Γενικός Γραμματέας, Γιάννης Φαναριώτης.


‘''Πήγαμε στο γραφείο του υποδιευθυντή προκειμένου να συζητήσουμε μαζί του ώστε να αποκαταστήσουμε κάποιες ελλείψεις που υπάρχουν στο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Υπήρξε από την αρχή ένας αρνητισμός από την πευρά του'', αναφέρει ο Γιάννης Φαναριώτης.

''Κάποια στιγμή θέλησε να μας πετάξει έξω από το γραφείο του λέγοντας μας: φύγετε, δεν έχω να συζητήσω κάτι περισσότερο. Εμείς του εξηγήσαμε ότι πρέπει να βρεθεί μία λύση και αμέσως κινήθηκε εναντίον μας. Με άρπαξε τραβώντας με από το κεφάλι και το χέρι για να με βγάλει από το γραφείο και επιτέθηκε στον πρόεδρο, ρίχνοντάς του μπουνιά'', καταγγέλλει ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών.

Διευκρινίζει ωστόσο ότι θα δοθεί συνέχεια στο περιστατικό. ''Ενημερώσαμε την ηγεσία και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, θα καταθέσουμε αναφορά και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας'', καταλήγει ο Γιάννης Φαναριώτης.

enikos.gr

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8:25 μ.μ.

    Χαχα, ο Ντούμας δεν είναι αυτός που έβγαινε στα κανάλια μετά από κάθε περιστατικό ξυλοδαρμού από αστυνομικούς, να πει ότι δεν υπήρξε βία από πλευράς αστυνομίας?
    Άντε τώρα να αποδείξει το αντίθετο! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.