Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

«Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας ESPAD 2011 για την χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών στους μαθητές του Νομού Πέλλας»

Το Κέντρο Πρόληψης «ΟΡΑΜΑ» σε συνεργασία με τον Δήμο Έδεσσας και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου συνδιοργανώνει για 5η χρονιά ανοικτό κύκλο ομιλιών .



 Τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18:00 - 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Έδεσσας (Καπετάν Γαρέφη και Περδίκα) θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας ESPAD 2011 για την χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών στους μαθητές του Νομού Πέλλας» με εισηγητή τον Λάζαρο Σιάντση, Κλινικό Ψυχολόγο- Ψυχοθεραπευτή, Επιστημονικά Υπεύθυνος του ΚΠ  «ΟΡΑΜΑ».

Η ερευνά υλοποιήθηκε από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και τα Κέντρα Πρόληψης σε συνεργασία και με την χρηματοδότηση του ΟΚΑΝΑ.

Στην έρευνα συμμετείχαν 11 σχολεία του Νομού Πέλλας, με 773 μαθητές.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα τα ποσοστά χρήσης αλκοόλ στους μαθητές του Νομού μας είναι υψηλότερα σε σύγκριση με τα αποτελέσματα της Κεντρικής Μακεδονίας και του Εθνικού Δείγματος.

Η σημασία των αποτελεσμάτων είναι πολύ σημαντική καθώς μπορεί να συμβάλει στην συνεργασία των φορέων για τον καθορισμό της χάραξης προληπτικών δράσεων στην εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 23810-51174.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.