Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Σινεφίλ...διαφορετικοί από τους άλλους

To Prince Charles, σινεμά στο Λονδίνο, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα για να αντιμετωπίσει όλους εκείνους που έχουν την κακή συνήθεια να ενοχλούν τους υπόλοιπους που βλέπουν μία ταινία, είτε μιλώντας στο κινητό τους, είτε πετώντας ο ένας στον άλλο ποπ κορν, είτε κάνοντας υπερβολική φασαρία.



Έτσι, η αίθουσα προβολής Prince Charles, χρησιμοποιεί μαυροντυμένους Ninja, όπως ο κύριος της φωτογραφίας που, μόλις εντοπίσουν κάποιον «ενοχλητικό» που κάνει όλα τα παραπάνω, πιάνει υπηρεσία.

Ο Abdul Stragg “θύμα”  των “Ninja” λέει:
“συνήθως σιχαίνομαι τους θορυβώδεις ανθρώπους στο σινεμά, αλλά πήρα ένα τηλεφώνημα από τον φίλο μου και νόμιζα ότι θα μπορούσα να μιλήσω. Το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν δύο άνθρωποι εντελώς καλυμμένοι στα μαύρα, να έρχονται ξαφνικά  στις θέσεις μας και να λένε σε μένα και τους φίλους μου «να σκάσουμε». Ήταν αρκετά τρομακτικό αρχικά, αλλά μετά συνειδητοποίησα πόσο αστείο ήταν κι πως ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος να μου δείξουν πως αυτό που κάνω έχει επίδραση στους ανθρώπους γύρω μου. Σίγουρα με έπεισαν να κλείσω το τηλέφωνο, να σταματήσω την κουβέντα και να δω το υπόλοιπο της ταινίας».

Πριν τρομοκρατηθείτε, οι Ninjas δεν είναι εκπαιδευμένοι πολεμιστές που θα σας πάρουν το κεφάλι αν μιλήσετε στο κινητό, αλλά σινεφίλ που συνεργάζονται με το σινεμά, σε αντάλλαγμα με δωρεάν εισόδους σε προβολές. Ελπίζουμε σύντομα να δούμε κάτι ανάλογο και στις ελληνικές αίθουσες!



Πηγή: Geekologie

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.