Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Έδεσσα:Έναρξη μαθημάτων στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα της πρώτης περιόδου του σχολικού έτους 2012-2013 στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Έδεσσας.
Το πρόγραμμα, που εφαρμόζεται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, περιλαμβάνει τη γνωριμία των μαθητών με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας για πεζούς και οδηγούς και την εκπαίδευσή τους στη χρήση του ποδηλάτου στους δρόμους της πόλης, με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής.

               Το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχεται στους μικρούς μαθητές καλή σχολική χρονιά και με χαρά τους περιμένουν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.