Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Εδεσσαϊκός - Αλμωπός 1-3

Με χατ τρικ του Μάκη Δημητριάδη ο Αλμωπός πήρε την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Εδεσσαϊκό με 3-1.


Η ομάδα της Αλμωπίας βρέθηκε μόλις στο 5ο λεπτό του παιχνιδιού πίσω στο σκορ, όταν σε μια αντεπίθεση του Εδεσσαϊκού ο Λαφαζανίδης ξέφυγε από αριστερά και έβγαλε κάθετα στον Μίσκο που πέρασε τον Χρήστου και έκανε το 1-0.

 Οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου από κει και πέρα πήραν τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει στο 19' αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε τη γυριστή κεφαλιά που έπιασε μέσα από τη μικρή περιοχή ο Δημητριάδης, καθώς και στο 23' σε μια αντεπίθεση με τον Παντελίδη από δεξιά που βρήκε ελεύθερο τον Τσαουσίδη στο σημείο του πέναλτι αλλά το σουτ του επιθετικού του Αλμωπού απέκρουσε ο Αποστόλου.

Η ισοφάριση για τον Αλμωπό ήρθε στο 30ο λεπτό με τον Δημητριάδη, που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ των γηπεδούχων σε σουτ του Παντελίδη και από κοντά πλάσαρε σε κενή εστία για να κάνει το 1-1. Η πίεση από τους παίκτες του Αλμωπού συνεχίστηκε και με σέντρες κυρίως από αριστερά προσπαθούσαν να βρουν τους επιθετικούς της ομάδας. Σε μια τέτοια σέντρα του Παπασυμεών στο 41ο λεπτό, ο Δημητριάδης από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον  Αποστόλου και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα με 1-2 στον Αλμωπό. Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Εδεσσαϊκό στο 49ο λεπτό αλλά σε κοντινή κεφαλιά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χρήστου. Μετά απ' αυτή τη φάση το παιχνίδι ανήκει ολοκληρωτικά στον Αλμωπό, που απείλησε για τρίτο γκολ μία στο 53' με τον Παντελίδη που έπιασε πολύ ωραίο σουτ από τη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής, σημαδεύοντας το αριστερό γάμα της εστίας, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να πεταχτεί εντυπωσιακά και να διώξει και μία με τον Δημητριάδη στο 55' που βρέθηκε τετ α τετ με τον  Αποστόλου αλλά το πλασέ του ήταν χλιαρό με αποτέλεσμα να μπλοκάρει σταθερά ο πορτιέρο του Εδεσσαϊκού.

Το επισφράγισμα της ανωτερότητας του Αλμωπού ήρθε με το τρίτο γκολ του Δημητριάδη και πάλι στο 74ο λεπτό με γυριστό πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έπειτα από συρτή σέντρα του Παντελίδη. Τη μοναδική ευκαιρία να ξαναβάλει τους γηπεδούχους στο παιχνίδι έχασε ο Μίσκος στο 78ο λεπτό, όταν σε μια αντεπίθεση από δεξιά μπήκε στη μεγάλη περιοχή αλλά σούταρε λίγο άουτ.

Ο Αλμωπός μπορούσε να διευρύνει το σκορ με τον Ν. Παπαδόπουλο στο 85' που έπιασε το γυριστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Διαιτητής: Θεολόγου, Βοηθοί: Σκούλας, Αποστολούδας.

 ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Αποστόλου, Ρέις, Τσόπτσης (85’ Φωτίου), Ιωσηφίδης, Καπαγιάρογλου, Πεχλιβάνης, Μεταξάς, Λαφαζανίδης, Τσόρμπας, Τσάτσε (59’ Παυλίδης), Μίσκος.


ΑΛΜΩΠΟΣ: Χρήστου, Μιχαηλίδης, Παπασυμεών, Παπαγεωργίου, Μπογδάνης, Ελευθεριάδης Θ. (86’ Τσιμτσιρίδης), Παπαδόπουλος Ν., Παντελίδης, Βακιάνης, Δημητριάδης (75’ Κανωτίδης), Τσαουσίδης (67’ Τσακώνης).

almopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.