Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με Πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου

από το Γραφείο Τύπου
Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη βρέθηκε σήμερα το πρωϊ ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ο Μέγας Αλέξανδρος» Σερρών κ. Δημήτριος Στεργίου.

Οι δύο άντρες συζήτησαν την πλούσια πολιτιστική δράση του Συλλόγου, πολλά μέλη του οποίου κατάγονται από την Πέλλα. Επίσης, έγινε αναφορά στις δυνατότητες συνεργασίας που υπάρχουν στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στη δικτύωση του συλλόγου «Ο Μέγας Αλέξανδρος» με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους της Π.Ε. Πέλλας.

«Η συνάντηση ήταν μια ευκαιρία για να ενδυναμωθούν οι δεσμοί φιλίας και συνεργασίας σε κοινές πολιτιστικές δράσεις των περιοχών της Πέλλας και των Σερρών με κοινό στόχο την ανάδειξη και προβολή πολιτιστικών δράσεων και ενίσχυση του τουριστικού ενδιαφέροντος στις δύο Περιφερειακές Ενότητες. Ευελπιστούμε σε ανάλογες πρωτοβουλίες και από άλλους φορείς και στηρίζουμε προσπάθειες διατήρησης της πολιτισμικής μας ταυτότητας» δήλωσε ο κ. Θεοδωρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.