Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με αντιπροσωπεία Συλλόγων αγροτών Ημαθίας και Πέλλας

Με εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων από την Ημαθία και την Πέλλα συναντήθηκε σήμερα (19/10) ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στο γραφείο του στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.Ο κ. Θεοδωρίδης ενημερώθηκε από την αντιπροσωπεία των αγροτικών συλλόγων για τα προβλήματα και θέματα του κλάδου, ενόψει κρίσιμων κυβερνητικών χειρισμών τις προσεχείς ημέρες.

Ειδικότερα, στην ατζέντα της θεματολογίας που ενδιαφέρει άμεσα τους αγρότες βρίσκονται ο ορισμός των «κατά κύριο επάγγελμα» αγροτών, η φορολόγηση, η ασφάλεια, η παραγωγική ανασυγκρότηση και η αγροτική μεταρρύθμιση.

Στόχος των αγροτών είναι η αντιμετώπιση των στρεβλώσεων του συστήματος, η πάταξη της γραφειοκρατίας και η προώθηση της παραγωγικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης, μέσα από συγκεκριμένες ρεαλιστικές και δίκαιες προτάσεις τις οποίες έχουν υποβάλει στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης τόνισε ότι η αγροτική ανάπτυξη αποτελεί προϋπόθεση για τη βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος στην ελληνική περιφέρεια και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης.

Ευρεία σύσκεψη για την συζήτηση των αγροτικών θεμάτων και προβλημάτων πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015, ώρα 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου (5ος όροφος) στην Έδεσσα με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων και συνεργαζόμενων φορέων για την αγροτική ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.