Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Σύγκληση επείγουσας συνάντησης για τα προβλήματα στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Έκτακτη συνάντηση συγκαλεί ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης για την αντιμετώπιση των λειτουργικών προβλημάτων που διευρύνονται συνεχώς στα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών καθώς και στα Κέντρα Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.Στην σύσκεψη προσκαλούνται οι Βουλευτές, οι Δήμαρχοι, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής των δύο νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας, εκπρόσωποι του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και οι Διευθυντές των Ιατρικών Υπηρεσιών.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου (3ος όροφος), στην Έδεσσα.

Στο κείμενο της πρόσκλησης, ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Οι πολίτες μαζί με τον ιατρικό κόσμο της Πέλλας, ανησυχούν για τη συσσώρευση των προβλημάτων και την απαξίωση που έχει επέλθει στα δύο μεγάλα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών, αλλά και στα Κέντρα Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Οι σοβαρές ελλείψεις σε ιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, αναλώσιμα και ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό εγκυμονούν κινδύνους για τους νοσηλευόμενους ασθενείς, ενώ το προσωπικό εξαντλεί τα όρια των δυνάμεών του προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις συνεχώς διογκούμενες ανάγκες διαθέτοντας περιορισμένα μέσα.

Παρά το γεγονός ότι κατ’ επανάληψη έχουμε θέσει υπόψη των αρμόδιων προσώπων και οργάνων την επιτακτική ανάγκη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, δυστυχώς η πολιτεία εξακολουθεί να παραμένει αδρανής». Στόχος της συνάντησης είναι ο συντονισμός των ενεργειών και η υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων προς την πολιτεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.