Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Πρόσκληση για ενημερωτικές επισκέψεις στο Δήμο Σκύδρας

Ανοιχτή πρόσκληση προς τα σχολεία και ομάδες πολιτών να επισκεφτούν το Δημαρχείο, από την Πέμπτη 23/10 έως την Τετάρτη 29/10/2014, απευθύνει με την παρούσα ο Δήμος Σκύδρας.

Σκοπός των επισκέψεων θα είναι η ξενάγηση στις αίθουσες του δημαρχιακού κτιρίου, η ενημέρωση για τις αρμοδιότητες και τη λειτουργία του Δήμου, κι επιπλέον η κατάθεση προτάσεων και η συζήτηση με αιρετούς και στελέχη των δημοτικών υπηρεσιών.

Πρόγραμμα  ενημερωτικών συναντήσεων εφάρμοζε κι εφαρμόζει ο Δήμος της Σκύδρας όλο το χρόνο. Απλά το προτεινόμενο χρονικό διάστημα αποκτά ιδιάζουσα σημασία, διότι ταυτίζεται με τη συμμετοχή του Δήμου μας στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας 2014 – Εuropean Local Democracy Week » που οργανώνει το Συμβούλιο της Ευρώπης κι έχει ως κεντρικό σύνθημα «Συμμετοχική Δημοκρατία: μοιραζόμαστε, προτείνουμε, αποφασίζουμε – Participatory  Democracy:sharing,proposing,deciding».

Μοναδική προϋπόθεση για την επίσκεψη είναι η προσυνεννόηση με το αρμόδιο στέλεχος του Δήμου Σκύδρας Δημήτρη Αλεξανδρίδη στο τηλ/νο: 2381351802.

Η αμφίδρομη και ισότιμη σχέση αιρετών – πολιτών είναι βασική συνιστώσα της Δημοκρατίας μας.                                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.