Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου

Μία εποικοδομητική συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου με τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργο Ορφανό, για θέματα που αφορούν το Δήμο Έδεσσας.Κεντρικό στοιχείο της συνάντησης ήταν η εξεύρεση πόρων για την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου της Έδεσσας με οικονομικό και φιλικό στο περιβάλλον σύστημα θέρμανσης και την κατασκευή έργων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Επίσης, συζητήθηκαν ζητήματα χρηματοδοτικών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, καθώς είναι κρίσιμο το ζήτημα της προετοιμασίας για την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Η συνεργασία του Δήμου Έδεσσας με το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης έχει βαθιές ρίζες και τα τελευταία χρόνια έχουν υλοποιηθεί σημαντικά έργα με πόρους του Υπουργείου, που αποτελεί ένα πλαίσιο αναφοράς για τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Βόρειας Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.