Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Aridea Cup 2014: Ημέρα Τέταρτη (φωτογραφίες)

Σπουδαία παιχνίδια έλαβαν μέρος την τέταρτη μέρα του Aridea Cup στην Πιπεριά. Το πρόγραμμα περιλάμβανε τους ημιτελικούς αγοριών, κοριτσιών και διπλού αγοριών  καθώς και τον μεγάλο τελικό του διπλού κοριτσιών.


Από τα παιχνίδια, ξεχώρισε η δύσκολη επικράτηση του ρουμάνου Edris Fetislem σε τρία σετ αλλά και η μεγάλη ανατροπή της νικήτριας ομάδας στον τελικό του διπλού κοριτσιών που κατάφερε να κερδίσει 6 συνεχόμενα games και να επιστρέψει στο δεύτερο σετ από το 5-1 για να φτάσει τελικώς στην νίκη με 2-0 σετ.

Με την ολοκλήρωση των ημιτελικών, η αυριανή, τελευταία μέρα του τουρνουά,  περιλαμβάνει τρεις τελικούς. Πιο συγκεκριμένα, στα αγόρια θα αναμετρηθούν ο Edris Fetislem με τον Πιτσίνη Δημήτριο ενώ στα κορίτσια η γεωργιανή Elene Mchelidze με την ουκρανή Daryna Gukasyan ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και τελικός του διπλού των αγοριών. Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 16:00 η ώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.