Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας

Συγκέντρωση Τροφίμων – Παιχνιδιών – Φαρμάκων – Απορρυπαντικών για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας. ΚΑΙ Πρόσκληση συμμετοχής στους καταστηματάρχες της Έδεσσας για διάθεση κουπονιών.Μετά από τρεις επιτυχημένες δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων και άλλων αγαθών, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας προγραμματίζει την 4η δράση του τη Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Απριλίου 2014.

  Τα Χριστούγεννα υπήρξε πολύ καλή συνεργασία με 25 καταστήματα της Έδεσσας, από τα οποία μπορούσαν, όσοι ενδιαφέρονταν, να αγοράσουν κουπόνια αξίας 2€, 5€ και 10€, τα οποία τα παρέδιδαν στο περίπτερο τις ημέρες της δράσης και μετά διανεμήθηκαν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού για να εξαργυρωθούν από τα αντίστοιχα καταστήματα που αγοράστηκαν.

 Όσα καταστήματα τροφίμων, νωπών προϊόντων, κτλ. ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην παραπάνω προσπάθεια και θέλουν να συνεργαστούν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα», ως Συντονιστή Φορέα του Δικτύου και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλ. 23810 – 51174 υπόψη Δέσποινας Ξενάκη μέχρι την Παρασκευή 4 Απρ.

 Όσοι καταστηματάρχες από άλλους Δήμους ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους αντίστοιχους εκπροσώπους των άλλων Δήμων στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Με εκτίμηση

Εκ μέρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ο Συντονιστής φορέας του Δικτύου

Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.