Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Το άναμμα του Δέντρου των Χριστουγέννων στα Γιαννιτσά

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, σε εορταστικό χριστουγεννιάτικο κλίμα και με την παρουσία πλήθους πολιτών, έγινε την περασμένη Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, το άναμμα του Δέντρου των Χριστουγέννων του δήμου Πέλλας, στην πλατεία Γκόνου Γιώτα, στα Γιαννιτσά, από τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Στάμκο.


Μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη, γιορτινή ατμόσφαιρα και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου, ακούστηκαν κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ μετά την λήξη της αντίστροφης μέτρησης, ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και φωταγωγήθηκε ολόκληρη η πλατεία Γκόνου Γιώτα.

Παράλληλα, την ίδια ώρα έγινε και η εορταστική φωταγώγηση της πόλης. προσδίδοντάς της έτσι την γιορτινή λάμψη των Χριστουγέννων.

Με την ευκαιρία των παραπάνω εκδηλώσεων ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρ. Στάμκος ευχήθηκε σε όλους τους παραβρισκόμενους πολίτες και στις οικογένειές τους «χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές».

Ταυτόχρονα, με το σύνθημα «Λίγο γάλα για πολλούς», ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας, τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. και τον Σύλλογο Αθλούμενων Δικηγόρων Γιαννιτσών και φίλων "Δικαιόπολις", έστησαν  το «Δέντρο της Αγάπης» δίπλα ακριβώς στο Δέντρο των Χριστουγέννων, με κουτιά γάλα εβαπορέ. Να σημειωθεί ότι συνολικά συγκεντρώθηκαν 1.300 κουτιά γάλα τα οποία, με μέριμνα του συλλόγου, θα προσφερθούν σε άπορες οικογένειες του δήμου.
Στην εκδήλωση τα παιδιά είχαν την χαρά να δουν τον Άι Βασίλη και τα ξωτικά, καθώς έκαναν το πρώτο τους πέρασμα από την πόλη  προσφέροντας ΄΄καλούδια΄΄, με το άρμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσίου "Γκόνος Γιώτα".

Να σημειωθεί τέλος, ότι από στις 6.30 το απόγευμα, τα "Ανεμοσκορπίσματα" με το Ξυλοπόδαρο-ξωτικό βρίσκονταν στην πλατεία και υποδεχόντουσαν τους μικρούς μας φίλους με τραγούδι, παιχνίδι και  πολλές πολλές εκπλήξεις!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Ηλιάνα Λαγομάτη, οι αντιδήμαρχοι Γ. Τόσιος, Λ. Βασιλειάδης, Ν. Σαμόπουλος, Χρ. Πασσαλής, ο πρόεδρος του ΚΕΚΑΠΠΑ δήμου Πέλλας Κώστας Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών  Αθανάσιος Ξυνίδης, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.