Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Πανηγύρι στους Προμάχους από τον Μ.Σ ''ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ''

Μια ευχάριστη είδηση ανακοινώθηκε από τον μορφωτικό σύλλογο Προμάχων " ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ" στην επίσημη σελίδα του στο facebook.


Πρόκειται για τη  διοργάνωση χορευτικών παραδοσιακών  εκδηλώσεων την ημέρα που παλαιότερα γινόταν το πανηγύρι του χωριού, δηλαδή στις 27 Οκτώβρη. Να θυμίσουμε, ότι πριν από δεκαετίες το πανηγύρι των Προμάχων ήταν από τα πιο ξακουστά της περιοχής, αλλά δυστυχώς με το πέρασμα των ετών, ο θεσμός ατόνησε και  η παλιά αίγλη χάθηκε.

Άξια συγχαρητηρίων τα παιδιά του συλλόγου, και ελπίζουμε το φημισμένο πανηγύρι του χωριού, να αποκτήσει ξανά την παλιά του λάμψη.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση του συλλόγου:

ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ''ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ'' ,
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/10 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ  ' ΓΙΑΝΝΗ ΖΛΑΤΑΝΗ ' . ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 16.00.

promahi-nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.