Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Έδεσσα: Έργο ανάπλασης στην Περαία

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς υλοποιείται το έργο ανάπλασης στην Περαία, που περιλαμβάνει κατασκευή πεζοδρομίων και εγκατάσταση φωτισμού από την είσοδο του χωριού, σημειακές παρεμβάσεις, όπως επίσης και ανακατασκευή της πλατείας.


Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013» με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας και της αισθητικής του οικισμού, που εκτός από σημαντική αγροτική παραγωγή έχει δυνατότητες ανάπτυξης εναλλακτικού τουρισμού.


Την Περαία επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κωστίδης για να παρακολουθήσουν την πορεία υλοποίησης του έργου, που πραγματοποιείται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και θα δώσει άλλη όψη στον οικισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.