Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας στην κορυφή της Τζένας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δραστηριότητα του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας την Κυριακή 4 Αυγούστου. Η 15μελής ομάδα κατάφερε να φτάσει μέχρι την κορυφή του όρους Τζένα (2182 μ.) ξεκινώντας από το χωριό Νότια (600 μ.) της Αλμωπίας.

Την επόμενη Κυριακή 11 Αυγούστου ο σύλλογος θα κάνει μία παύση, για ξεκούραση, λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών και δεν θα πραγματοποιήσει κάποια δραστηριότητα.


Επίσης την Παρασκευή 2 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν, με τη συμμετοχή πολλών μελών, οι εκλογές για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου. Τα μέλη που εκλέχθηκαν στο συμβούλιο είναι τα εξής : Ιωαννίδης Ισίδωρος, Μάρκου Αναστάσιος, Μυλωνάς Αλέξανδρος, Νικολαϊδης Χάρης, Κοντόπουλος Θανάσης, Μπίνος Πέτρος, Τζώτζης Χρήστος και αναπληρωματικά μέλη : Ματζερίδου Έφη και Τσαμπούλη Άννα. Οι διαδικασίες για την ανάδειξη του προεδρείου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 7 Αυγούστου σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.