Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Πειθαρχικές διώξεις για ασυνεπείς υπαλλήλους σε υπουργεία

Στην εφαρμογή των πειθαρχικών διαδικασιών που προβλέπει ο νόμος για τους δημοσίους υπαλλήλους που εκτελούν με ασυνέπεια τα καθηκοντά τους, προτείθεται να προβεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Έχει δοθεί ήδη εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες για μείωση των αποδοχών όλων των υπαλλήλων που δεν συμπλήρωναν το ωράριο τους, ανάλογα με τον χρόνο απουσίας τους, ενώ το υπουργείο Εσωτερικών από την πλευρά του, προβαίνει σε προληπτικό έλεγχο τήρησης του ωραρίου όλων των εργαζομένων.

Σύμφωνα με το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) τα μεγαλύτερα προβλήματα μη τήρησης του ωραρίου εντοπίζονται στα υπουργεία Τουρισμού, Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Τα στοιχεία βασίζονται σε δειγματοληπτικούς ελέγχους.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.