Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Δήμος Αλμωπίας: Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής 19/07/2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Σας καλούμε να έρθετε στις 19 Ιουλίου 2013  ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30΄ στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ 1ο

Άσκηση ανακοπής ή μη, κατά της υπ’ αριθμ. 30/2012 απόφασης διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου  Αλμωπίας.

ΘΕΜΑ 2ο

Ψήφιση πιστώσεων.

                       

ΘΕΜΑ 3ο
Εξέταση του υπ’ αριθμ 23498/12-07-2013 εγγράφου του τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου περί αποδοχής δωρεάς με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Δήμου.

ΘΕΜΑ 4ο

Έγκριση πρακτικού, ανοιχτού δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού που αφορά στην << Προμήθεια Τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας, του ΚΕΚΠΑ, της  ΔΗΚΕΑ και της Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε >> --Παραπομπή του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για την διαδικασία ανάθεσης με διαπραγμάτευση.

ΘΕΜΑ 5ο

α) Έγκριση των από 4/07/2013 Τεχνικών Προδιαγραφών του Γραφείου Προμηθειών με τίτλο << Προμήθεια λοιπών αναλώσιμων ειδών Παντοπωλείου (Πλαστικές σακούλες απορριμμάτων) για τις ανάγκες του εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας >>.

β) Απευθείας ανάθεση για την << Προμήθεια λοιπών αναλώσιμων ειδών Παντοπωλείου (Πλαστικές σακούλες απορριμμάτων) για τις ανάγκες του εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας >>, για το χρονικό διάστημα από 18/07/2013 έως 18/09/2013, λόγω του κατεπείγοντος και προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας.

ΘΕΜΑ 6ο

Εξέταση ενστάσεων επί του σταδίου του ελέγχου των τεχνικών προσφορών της << Προμήθειας του εξοπλισμού, για το ειδικό σχολείο και το τμήμα ένταξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας >>.

ΘΕΜΑ 7ο

Ανάκληση της υπ΄αριθμ 147/2013 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την απευθείας ανάθεση εκτέλεσης έργου << Εργασίες-επισκευή και διαμόρφωση κτιρίου γυμναστηρίου Δημοτικού Σχολείου Εξαπλατάνου >> και εκ νέου ανάθεση.

ΘΕΜΑ 8ο

Συζήτηση αίτησης εξώδικου συμβιβασμού της << Κωνσταντινίδης Ευστάθιος & ΣΙΑ ΟΕ >>.

 
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
 
ΠΑΣΟΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.