Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Απόφαση Δημάρχου για κλείσιμο των υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας 15,16,17 Ιουλίου 2013

Έχοντας υπόψη:
•Την Έκτακτη Συνέλευση των Δημάρχων και των Δ.Σ. των ΠΕΔ.Το πολυνομοσχέδιο που αφορά στην κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και της υπηρεσίας των Σχολικών Φυλάκων και τη θέση σε διαθεσιμότητα των εργαζομένων σ’ αυτές, καθώς και τη διεύρυνση της επιτροπείας των Δήμων μέσω του «Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ.




Αποφασίζουμε

Οι Υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας θα παραμείνουν κλειστές την Δευτέρα 15, την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013, σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε στην έκτακτη Συνέλευση των Δημάρχων και των Δ.Σ. των ΠΕΔ.

Σε ότι αφορά την καθαριότητα και τις κοινωνικοπρονοιακές δομές θα λειτουργήσουν κανονικά, με εξαίρεση την Τρίτη, ημέρα γενικής πανελλαδικής απεργίας.

Στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, στο κτίριο των Δημοτολογίων και στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Αριδαίας θα υπάρχει προσωπικό που θα ενημερώνει το κοινό.

Η παρούσα απόφαση να κοινοποιηθεί σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου.


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας
   Δημήτρης Πασόης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.