Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Δελτίο τύπου για την εθελοντική δράση "Let’s do it" στην Αλμωπία

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, σε 96 χώρες, στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Αλμωπία, η εθελοντική δράση Let’s do it!


  7 εκατομμύρια εθελοντές σε κάθε μεριά του πλανήτη έστειλαν μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

  Η συμμετοχή στην Αλμωπία, παρ’ όλο τον δυνατό αέρα, ήταν ικανοποιητική και σε ορισμένες τοπικές κοινότητες, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

  Δράσεις λάβανε χώρα: στην τοπική κοινότητα Μηλιάς στον επαρχιακό δρόμο Μηλιάς – Ριζοχωρίου, στην τοπική κοινότητα Λουτρακίου στο δρόμο Λουτρακίου – Λουτρών, στην τοπική κοινότητα Φούστανης στους χώρους του Γυμνασίου και του κοινοτικού καταστήματος, στις κεντρικές οδούς των τοπικών κοινοτήτων Χρυσής και Πολυκάρπης, στην Δημοτική Κοινότητα Εξαπλατάνου στον επαρχιακό δρόμο Εξαπλατάνου – Κωνσταντίας, στην τοπική κοινότητα Προμάχων στους χώρους γύρω από το Γυμνάσιο.

Η κεντρική δράση πραγματοποιήθηκε στην παραποτάμια περιοχή της «Μπέλιτσας» στην Αριδαία, από τη γέφυρα της Υδραίας μέχρι τη γέφυρα των Τσάκων, όπου εκτός από καθαρισμός της περιοχής πραγματοποιήθηκε και δενδροφύτευση.

Τον συντονισμό των ομάδων δράσης είχε ο προϊστάμενος του Τμήματος περιβάλλοντος, καθαριότητας, ανακύκλωσης και συντήρησης πρασίνου κ. Ιατρίδης Γιώργος.

Σημαντική ήταν η συνεισφορά της Δημοτικής αστυνομίας και των υπάλληλων του εργοταξίου του Δήμου.

Στόχος της δράσης ήταν να ευαισθητοποιήσει όλους τους πολίτες, μέσω της ενεργής συμμετοχής τους, καθώς και να ωθήσει τον καθένα ξεχωριστά να ενεργεί με αίσθημα ευθύνης αλλά και αγάπης απέναντι στο περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Πασόης παραβρέθηκε στα σημεία δράσης, ευχαρίστησε θερμά όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν και αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της διατήρησης της Αλμωπίας καθαρής και πράσινης.

Πολύ σημαντική και η προσφορά των χορηγών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά:

ECOFOOD - ΝΕΡΟ ΔΡΟΣΙΑ, ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΣΥΜΒΟΛΗ», ΚΡΕΠΑ – ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ «QUALITY», ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΚΟΡΥΦΗ», ΟΠΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΑΝΤΖΗΣ, ΚΑΪΛΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ «OSS», ΚΕΝΤΡΟ ΚΗΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΚΑΦΕ IRISH, ΚΑΦΕ «ΑΕΡΙΚΟ», ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΛΗΔΡΑ», ΑΦΟΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ «VORAS ACTION», ΤΑΒΕΡΝΑ «ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΣΣΑ», ΕΚΤΥΠΏΣΕΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΜΟΣΧΑΚΗΣ «ΚΕΕΝ ΕΥΕ», ΦΥΤΑ ΣΙΩΠΗ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΊΔΗ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ Γ., ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΡΡΑΣ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΜΠΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΣΤΡΑΝΤΖΑ – ΨΑΛΙΔΙ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ «WISDOM», ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΧΡΥΣΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΙΖΟΧΩΡΙ, ΦΥΤΩΡΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ Γ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.