Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Aργοναύτης Καλαμαριάς - ΦΟ Αριδαίας 88-61

Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα ο ΦΟΑ αγωνίστηκε εκτός έδρας με το δυνατό Αργοναύτη Καλαμαριάς που διεκδικεί μαζί με τον Ηρακλή Κοζάνης το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Το παιχνίδι ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο και μαζί με τις δύο σημαντικές απουσίες (Μπεγλόπουλος, Αθανασιάδης) ο ΦΟΑ έπρεπε να υπερβάλει εαυτό για να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.



Ο Αργοναύτης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι παίζοντας καλό μπάσκετ και εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη του ΦΟΑ στην αρχή πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η αστοχία των παικτών του ΦΟΑ που δεν βρέθηκαν σε καλή μερα. 'Ετσι το παιχνίδι κατέληξε φυσιολογικά στον Αργοναύτη με τελικό σκορ 88-61.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-11, 49-26, 66-39, 88-61

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Ταρασίδης 2, Τοπαλίδης 11, Σαρακινλής 2, Χαραλαμπίδης 11, Γκαλίτσιος, Παπαβραάμ 2, Αβραμίδης 5 (1), Βάσιος 8 (1), Πίπας 10, Υφαντίδης 5, Δοδόπουλος 5.

foaridaias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.