Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Οι Depeche Mode επιστρέφουν στη Μαλακάσα

Την Αθήνα ως σταθμό της ευρωπαϊκής τους περιοδείας για το 2013 αναμένεται να ανακοινώσουν την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι οι Depeche Mode. Το βρετανικό συγκρότημα θα δώσει συναυλία στο Terra Vibe στη Μαλακάσα στις 10 Μαΐου, στον δεύτερο σταθμό της τουρνέ τους που θα ξεκινήσει τρεις ημέρες νωρίτερα από το Τελ Αβίβ.

Στην ευρωπαϊκή περιοδεία τους οι Depeche Mode θα παρουσιάσουν το νέο άλμπουμ που ετοιμάζουν, το οποίο όπως έχει δηλώσει ο Μάρτιν Γκορ, ο κιθαρίστας και κιμπορντίστας της μπάντας, θα είναι έτοιμο στις αρχές του 2013.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Depeche Mode έρχονται στην Ελλάδα. Είναι ωστόσο η πρώτη τους επίσκεψη μετά την επεισοδιακή «εμφάνισή» τους το 2009, στο πλαίσιο τότε της περιοδείας «Sounds of the Universe».

Η συναυλία είχε προγραμματιστεί να γίνει πάλι στη Μαλακάσα, 30.000 θεατές είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς, αλλά τελικά λίγο προτού εμφανιστούν στη σκηνή ανακοινώθηκε ότι οι Depeche Mode δεν θα παίξουν εξαιτίας ξαφνικής αδιαθεσίας του τραγουδιστή Ντέιβ Γκάαν.

Oι Depeche Mode είχαν εμφανιστεί ξανά στην Ελλάδα το 2006, το 2001 και βεβαίως τo 1985 στο πλαίσιο του θρυλικού Rock in Athens.

Η βρετανική μπάντα θα ανακοινώσει λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ καθώς και την ευρωπαϊκή περιοδεία σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης στο Παρίσι. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος.

Σύμφωνα με όσα έχουν ήδη κυκλοφορήσει θα δώσουν συνολικά 34 συναυλίες με εναρκτήρια αυτή στο Τελ Αβίβ και δεύτερο σταθμό την Αθήνα στις 10 Μαΐου. Θα ακολουθήσει δύο ημέρες αργότερα συναυλία στη Σόφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.