Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Σήμερα τα πρώτα φιλικά των Ακαδημιών του Αλμωπού (φωτογραφίες)

Σήμερα, Σάββατο 20-10-2012, οι Ακαδημίες του Αλμωπού φιλοξένησαν τις Ακαδημίες της Σκύδρας για το πρώτο τους φιλικό αγώνα.













Πρώτος αγώνας ήταν των τμημάτων προτζούνιορ. Τα μικρά παιδιά έπαιξαν με ιδιαίτερο κέφι, αίσθηση συνόλου και πολιτισμένα, το δε σκορ έχει ελάχιστη σημασία.







Παράλληλα έπαιζαν και τα τζούνιορ τμήματα των ακαδημιών των δύο πόλεων. Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και έδειξαν να είναι σε ιδιαίτερα καλό επίπεδο.Το παιχνίδι έληξε με σκορ 4-8.









Ακολούθησε ο φιλικός αγώνας των προπαιδικών τμημάτων του Αλμωπού και της Σκύδρας. Τα παιδιά με οργανωμένη προπόνηση, σωστή καθοδήγηση και ενθάρρυνση από τον προπονητή τους, προσπάθησαν πολύ, ωστόσο το παιχνίδι έληξε 1-4.










 Όλοι οι μικροί ποδοσϕαιριστές χάρηκαν τους σημερινούς αγώνες και σίγουρα ανυπομονούν για τα νέα ϕιλικά παιχνίδια.

Με τη σωστή ποδοσφαιρική παιδεία πάντως, όλοι θα γίνουν καλύτεροι φίλαθλοι, με ό,τι θετικό αυτό σημαίνει στο ξερίζωμα του «γηπεδικού χουλιγκανισμού».

Ο Αλμπέρ Καμύ, που έπαιξε τερματοφύλακας στην ομάδα του πανεπιστημίου του, έλεγε ότι «όσα έμαθα στη ζωή για την ηθική και το καθήκον τα χρωστάω όλα στο ποδόσφαιρο».


Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας του Αλμωπού δεν συμμετείχε στους σημερινούς φιλικούς αγώνες.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.