Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Άψαλος - Αλμωπός 0-3

Με πολλές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και τρία γκολ στο δεύτερο ο Αλμωπός πέρασε από την Άψαλο και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου πήραν από νωρίς τα ηνία του αγώνα και πίεσαν τους γηπεδούχους δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ, χωρίς όμως να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Χαρακτηριστικότερες ευκαιρίες για τον Αλμωπό ήταν στο 23' με τον Παπαδόπουλο που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Αψάλου με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, στο 27' όταν το κοντινό σουτ του Κανωτίδη έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί των γηπεδούχων και το πέναλτι που κέρδισε ο Παντελίδης στην εκπνοή του ημιχρόνου και εκτέλεσε ο Δημητριάδης πάνω στον Κ. Καραϊσαρίδη.

Στη φάση του πέναλτι η ομάδα της Αψάλου έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Σπανίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην επανάληψη συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό, με την Άψαλο να αμύνεται και τον Αλμωπό να απειλεί όλο και περισσότερο. Το 0-1 έγινε στο 62ο λεπτό, όταν το σουτ του Παπασυμεών κόντραρε σε αμυντικούς των γηπεδούχων και στρώθηκε στον Δημητριάδη που με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Κ. Καραϊσαρίδη.

Η Άψαλος, παρότι με δέκα παίκτες, προσπάθησε να αντιδράσει και στο 72' ο Τσίκος ξέφυγε σε μια αντεπίθεση από την άμυνα του Αλμωπού, μπήκε στην περιοχή από δεξιά και σούταρε, με την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Χρήστου.
Στην αμέσως επόμενη φάση ο Παπαδόπουλος με τεχνικό πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-2 για τον Αλμωπό και στην ουσία καθάρισε το παιχνίδι. Το τελικό 0-3 έγραψε ο Δημητριάδης με κοντινή κεφαλιά στο 88ο λεπτό, έπειτα από καλοχτυπημένο κόρνερ του Τσιμτσιρίδη.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος, Βοηθοί: Μιχάλογλου, Συρώκας.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Ντίσιος): Χρήστου, Μπογδάνης, Μιχαηλίδης, Παπασυμεών, Ελευθεριάδης Θ., Κανωτίδης, Τσιμτσιρίδης, Παντελίδης (50' Ελευθεριάδης Γ.), Παπαδόπουλος, Τσακώνης (76' Σαββίδης), Δημητριάδης.
almopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.