Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι, υποβλήθηκε για γνωμοδότηση το με αρ. πρ. 4655/28-08-2012 έγγραφο της ΔΙ.ΠΕ. & ΧΩ.ΣΧ. Κ.Μ Τμήμα Περιβαλλοντικού και Χωρικού Σχεδιασμού που αφορά στη "Γνωμοδότηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την Περιβαλλοντική Αδειοδότηση του έργου:



Υφιστάμενες υδρευτικές πηγές στην Τ.Κ. Αρχαγγέλου, στην Τ.Κ. Μηλέας, στην Τ.Κ. Νότιας, στην Τ.Κ. Φούστανης, Δήμου Αλμωπίας, Π.Ε. Πέλλας, Π.Κ.Μ." και καλεί κάθε ενδιαφερομενο πολίτη ή φορέα από 10-09-2012 μέχρι και 10-10-2012 να λάβει γνώση επι του περιεχομένου του φακέλου της ΜΠΕ και να διατυπώσει γραπτά τη γνώμη του και τις προτασεις του, όσο το δυνατό πιο τεκμηριωμένες.

Φορέα Υλοποίησης : «Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο Τμήμα Συλλογικών Οργάνων Π.Σ. - Κ.Μ., Βασ. Όλγας 198, τηλ. 2313319787, και στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Π.Ε. Πέλλας, Διοικητήριο - Έδεσσα τηλ. : 2381351263,2381351359.

Η παρούσα ανακοίνωση - πρόσκληση θα δημοσιευτεί στην εφημερίδα "ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ" Ν. Πέλλας.

Η Πρόεδρος του
Περιφερειακού Συμβουλίου

Αθηνα Αηδονά - Αθανασιάδου

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.