Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα Δημάρχου Αλμωπίας για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητά μου παιδιά,

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ξεπροβάλλουν νέοι στόχοι και νέες εμπειρίες. Θα πρέπει να έχετε πάντοτε κατά νου, ότι ο αγώνας ποτέ δεν πάει χαμένος, μετανιώνουμε μόνο για τις μάχες που δεν δώσαμε.Όσον αφορά στη Δημοτική Αρχή την οποία εκπροσωπώ, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζουμε ως Δήμος, όσα προβλήματα κι αν προκύπτουν εξαιτίας της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, δεν πρόκειται να αφήσουμε τον τομέα της παιδείας στην τύχη του.

Ήδη έχουμε εφοδιάσει τα σχολεία με πετρέλαιο για τις κρύες μέρες του χειμώνα, εξασφαλίσαμε την καθαριότητα μέσα σε δύσκολες συνθήκες, προχωρήσαμε σε διαγραμμίσεις διαβάσεων και θα είμαστε παρόντες όποτε κι αν το απαιτήσουν οι περιστάσεις για να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στις σχολικές μας κοινότητες.

Σεβαστοί δάσκαλοι και καθηγητές,

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δοκιμάζεστε όπως όλοι οι πολίτες αυτού του τόπου και τα εμπόδια στην εξάσκηση του λειτουργήματός σας είναι μεγάλα. Παρόλαυτά, δεν είναι απροσπέλαστα αν αναλογιστείτε την ικανοποίηση που θα λάβετε όταν δείτε το χαμόγελο στα χείλη των μαθητών σας. Είμαι πολλά χρόνια εκπαιδευτικός και είχα την τύχη να βιώσω αυτό το συναίσθημα.

Φίλοι γονείς,

Στην προσπάθειά μας για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας, σας θέλουμε δίπλα μας. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που περνάτε και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρίσκονται οι μαθητές σε ένα υγειές περιβάλλον. Να είστε δίπλα στα παιδιά σας και να τους δίνετε απλόχερα την αγάπη και την φροντίδα σας που τόσο έχουν ανάγκη.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειώσω ότι αρωγοί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για να είναι όλα έτοιμα, στέκονται οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών κ. Χρήστος Γεωργίου (Α’Βάθμιας) και κ. Δημήτρης Βέσκος (Β’ Βάθμιας) οι οποίοι είναι στη διάθεση των σχολικών κοινοτήτων.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!Δημήτρης Μπίνος

Δήμαρχος Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.