Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, συνεχίστηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο, οι εντατικοί έλεγχοι στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην του νομού Θεσσαλονίκης).



Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων:


  • από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας, συνελήφθη στην Έδεσσα, ένας 49χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 8 γραμμαρίων και μία συσκευασία με 4 ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή.
  • από αστυνομικούς των Διευθύνσεων αστυνομίας Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν, για διαφορετικές περιπτώσεις, δύο άτομα για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο και συγκεκριμένα:
  • ένας 53χρονος ημεδαπός για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο, ύψους ( 106.709.60 ) ευρώ.
  • ένας 59χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο, ύψους (86.560,35) ευρώ.
  • από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας και Χαλκιδικής συνελήφθησαν 3 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.
  • από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, συνελήφθησαν 2 άτομα για, κατά περίπτωση, παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. (μέθη, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης).
  • από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας, συνελήφθησαν 8 άτομα οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμεναν παράνομα στην ελληνική επικράτεια . Επιπλέον, συνελήφθησαν 2 υπήκοοι Αλβανίας, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος τους εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.