Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

5η Γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς στο Γαρέφι

Ο Μ.Σ. Γαρεφείου Κώστας Γαρέφης προσκαλεί στην ετήσια γιορτή Πιπεριάς στις 5 Οκτώβριου 2014. Θα ήταν χαρά μας να παρευρεθείτε στο χωριό μας απολαμβάνοντας τις γεύσεις που προσδίδει το σπάνιο και μοναδικό αυτό προϊόν του τόπου μας , να μάθετε για τις ευεργετικές του ιδιότητες αλλά και τα ποιοτικά γευστικά χαρακτηριστικά του προϊόντος το όποιο παρασκευάζετε παραδοσιακά μετά από πολυ κόπο,πολύ μεράκι και προσωπική εργασία.



Έτσι οι παραγωγοί του Γαρεφείου μπορούν να καύχιουνται για το καπνιστό κόκκινο πιπέρι και το Μπουκοβο,δίνοντας την δυνατότητα στους μάγειρες και τις μαγείρισσες αλλά κυρίως στους επισκέπτες υπεροχές γαστρονομικές περιπλανήσεις.

Όλα αυτά βεβαιως γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα δένοντας την πολιτιστική μας κληρονομία με το παραδοσιακό αυτό προϊόν.

Η ορχήστρα μας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ καθώς επίσης και αρκετά παραδοσιακά χορευτικά τμήματα που θα παρουσιάσουν χορούς Θράκης Πόντου Μ. Ασίας και Μακεδονίας όπου θα μπορεί να απόλαυσει ο επισκέπτης.

Όλα όσα προαναφέρουμε συνδέοντα άμεσα με το χωριό μας το ΓΑΡΕΦΙ για αυτόν τον λόγο λίγο πιο πριν νωρίς το πρωί και ώρα 10:30 θα τιμήσουμε τον μακεδονομάχο οπλαρχηγό ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΑΡΕΦΗ όπου το χωριό μας έχει πάρει την ονομασία από τον ίδιο καθώς επίσης και όλους του ήρωες Μακεδονομάχους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα και την περιοχή μας για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι και να απολαμβάνουμε τον άγιο τόπο της Μακεδονίας μας.

Ευελπιστούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά μόνο να σας δείξουμε την φιλοξενία μας έτσι ώστε να περάσετε όμορφες στιγμές που θα μείνουν στην μνήμη σας.

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε την 5η γιορτή Πιπεριαςκαι να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.