Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Τελετή Ορκωμοσίας στο Δήμο Έδεσσας

Στην είσοδο του Δημαρχείου Έδεσσας πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής. Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Πέλλας κ. Διονύσης Σταμενίτης και Ιορδάνης Τζαμτζής, ενώ τηλεφωνικά εξέφρασε τις ευχές του...
ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Καρασμάνης, οι Δήμαρχοι Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος και Σκύδρας κα Κατερίνα Ιγνατιάδου, η εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας Πέλλας κα Μαρία Ζωγράφου - Τσαντάκη, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών, Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Αρχών, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες του Δήμου Έδεσσας.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ο οποίος μετά την ορκωμοσία δώρισε στον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου μία εικόνα της Παναγίας, ενώ ο Δήμαρχος με τη σειρά του δώρισε στον Σεβασμιώτατο ένα στυλό. Ο κ. Μιχάλης Φουνταλής ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.

Ο Δήμαρχος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην προηγούμενη θητεία και τη μέχρι τώρα πορεία του «Καλλικρατικού» Δήμου Έδεσσας, ενώ χαρακτήρισε τη νέα θητεία συνέχεια της προηγούμενης που έχει καλύτερες προϋποθέσεις για παραγωγή έργου και βελτίωση της ζωής των πολιτών, καθώς έχουν βελτιωθεί τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου.

ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.