Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Δήλωση Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που, μέσω των πρώτων δηλώσεών μου ως Δημάρχου Σκύδρας, μου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσω με τη νεολαία μας έχοντας ως αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας με τα ονοματεπώνυμα των εισακτέων στα Α.Ε.Ι. κι Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας.

Εκ μέρους, λοιπόν, του συνόλου των αιρετών του Δήμου Σκύδρας, που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, «σφίγγω το χέρι» όλων των παιδιών για τον κοπιαστικό αγώνα που έδωσαν συνεπικουρούμενα από εκπαιδευτικούς και γονείς.

Όσοι πέτυχαν τον στόχο τους, τους συγχαίρω θερμά, και ταυτόχρονα προτρέπω να συνεχίσουν με την ίδια ζέση κι επιμονή, ώστε να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και να πετύχουν κι άλλες διακρίσεις. ΄Οσοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα  μπορούν ν΄ αναζητήσουν διεξόδους κι εναλλακτικές λύσεις ή να επαναλάβουν το πράγματι επίπονο εγχείρημα της εκ νέου δοκιμασίας και να επιδιώξουν με περισσότερες πιθανότητες τον ποθητό στόχο. Άλλωστε, με μια νέα προσεκτική προσπάθεια «μπορούμε ν΄αλλάξουμε το παρελθόν», όπως έλεγε ο Ζ. Π. Σαρτρ.

Εύχομαι συνολικά στους νέους μας  κάθε επιτυχία σε ό,τι επέλεξαν ή θα επιλέξουν για ν΄ακολουθήσουν.

Ας χαρούν τη ζωή τους, χωρίς να τη σπαταλήσουν. Ας διαχειριστούν συνετά τις προσωπικές τους υποθέσεις κι ας ασχοληθούν με τα κοινά ως ενεργοί πολίτες προσφέροντας  τη φρεσκάδα, τον αυθορμητισμό, την ακεραιότητα και την αυταπάρνηση που έχει ανάγκη η κοινωνία μας για να πορευθεί προοδευτικά κι αλληλέγγυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.