Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε Πέλλας

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την 14.06.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.



Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των κατά τόπους Αστυνομικών Υπηρεσιών οι οποίες εποπτεύονται από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Πέλλας, καθώς και των Τμημάτων Ασφαλείας Έδεσσας και Γιαννιτσών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, για την αστυνομική δράση διατέθηκαν συνολικά 18 αστυνομικοί και ελέγχθηκαν 119 άτομα, εκ των οποίων 98 ημεδαποί και 21 αλλοδαποί, 107 οχήματα, καθώς και 11 καταστήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 9 άτομα, εκ των οποίων 8 ημεδαποί και 1 αλλοδαπός, ενώ συνελήφθη 1 ημεδαπός για λοιπά αδικήματα και βεβαιώθηκαν 42 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα.

Οι αστυνομικές αυτές επιχειρήσεις, έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων και ερευνών και την αυξημένη αστυνομική παρουσία. Παράγουν σημαντικά αποτελέσματα, που έχουν θετικό αντίκτυπο τόσο στο περιβάλλον ασφάλειας, όσο και στην καθημερινή ζωή των πολιτών.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.