Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η μέρα που σταμάτησε ο χρόνος (βίντεο)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Aλλη μια μέρα μνήμης για τον ΠΑΟΚ ξημέρωσε. Άλλη μια θλιβερή επέτειος σήμερα, η 14η, του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Έξι παιδιά άφησαν την πνοή τους επιστρέφοντας από την Αθήνα, μετά την ανατροπή του λεωφορείου που τους μετέφερε.


Απέραντη θλίψη και αμέτρητα “γιατί” στοιχειώνουν αυτή τη μέρα κάθε χρόνο. Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε από τις θυσίες των φιλάθλων του, το “φωνάζει” κάθε μέρα με το μαύρο στη φανέλα του. Οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Χριστίνα Τζιόβα, Ανανστάσιος Θέμελης, Γιώργος Γκανάτσιος, Κυριάκος Λαζαρίδης άφησαν την τελευταία τους πνοή υποστηρίζοντας και ζώντας για το ασπρόμαυρο του Δικεφάλου…

“Η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και συνέχισε παραπέρα” αναφέρει το μνημείο στο σημείο του δυστυχήματος. Η αλήθεια είναι ότι η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ και η ανάμνησή τους, κόβει την ανάσα και αποτελεί μέχρι σήμερα παράδειγμα αφοσίωσης.

Κανείς δεν τους ξέχασε και κανείς δεν θα τους ξεχάσει… Και κάθε φορά -και είναι αμέτρητες αυτές οι στιγμές- που στην Τούμπα ακούγεται το: “Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε” ένα ανεπανάληπτο ρίγος διαπερνάει ακόμη και τους πιο αδαείς από το κύμα συναισθημάτων που απευθύνεται σ´ αυτά τα παιδιά.

Θα παραμείνετε ζωντανοί, γιατί κανείς δεν θα σας αφήσει να φύγετε από τη σκέψη μας…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.