Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Εορτασμός Ημέρας Μνήμης Εθνικών Ευεργετών στην Π.Ε. Πέλλας

Την προσεχή Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013, σε ολόκληρη τη χώρα, θα εορταστεί η Ημέρα μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών. Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας καλεί τις τοπικές αρχές, τους εκπροσώπους των κοινωνικών, αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων και όλους τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις.


Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Έδεσσας, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και περιλαμβάνουν:

Α) Δοξολογία στις 10.00 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ και εκφώνηση ομιλίας από την Περιφερειακή Σύμβουλο κα. Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη.

Β) Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο της πόλης, στις 10.30 π.μ. από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και όποιο άλλο νομικό πρόσωπο επιθυμεί να τιμήσει την εκδήλωση (μετά από ενημέρωση στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, τηλ. 2381-3-51205).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.