Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Έκθεση ζωγραφικής στη Σκύδρα

Ο Δήμος Σκύδρας, στο πλαίσιο της συμβολής του στην υποστήριξη, ανάδειξη και προβολή τοπικών, κι όχι μόνον, καλλιτεχνών, φιλοξενεί στο κτήριο του Πολύκεντρου Σκύδρας, (σε αίθουσα πάνω από το Κ.Ε.Π. Σκύδρας), την πρώτη προσωπική έκθεση έργων ζωγραφικής του κ. Κωνσταντίνου Γοροζίδη, με γενικό τίτλο: Καραβάνι υιοθεσίας – Το ποτάμι του χρόνου.

 
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από την Τρίτη 1 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013. Ώρες λειτουργίας, καθημερινές κι αργίες, πρωί 09:00-14:00 κι απόγευμα 16:00-22:00, με εξαίρεση την πρώτη ημέρα που θα ξεκινήσει στις 20:00, ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18:00.
 
Προσκαλούμε  όλους τους συμπολίτες μας στο εικαστικό αυτό ταξίδι με πλοηγό  τον ψυχισμό και τη φαντασία του καλλιτέχνη.
 
(Παρακαλούμε θερμά : πριν τις επισκέψεις σχολείων να προηγείται  συνεννόηση για την ανάλογη προετοιμασία της υποδοχής, τηλ/νο : 6977-785263, Παρθένα Αδαμίδου Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.