Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η Α’ Ε.Λ.Μ.Ε Πέλλας για την ΕΡΤ

Η κυβέρνηση υιοθετώντας τη λογική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», μας ανακοίνωσε το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.
Η κυβέρνηση μίλησε για αδιαφάνεια και σπατάλες. Προφανώς πρόκειται για μία δημόσια αυτοκριτική της κυβέρνησης για την κατάντια της δημόσιας τηλεόρασης, της ίδιας και των προηγούμενων, διότι αυτοί ευθύνονται για όλα αυτά τα οποία η ίδια χρέωσε στους εργαζόμενους.

Πρόκειται για μία πράξη ενάντια στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία, ενάντια στην πολυφωνία και τη δημοκρατία. Αφήνεται η ενημέρωση στο χέρι των ιδιωτικών συμφερόντων.Θέλουν να κόψουν και να ράψουν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση στα μέτρα τους. Την θέλουν απόλυτα ελεγχόμενη ώστε να είναι ακίνδυνη. Αυτά είναι τα όρια της δικιάς τους αντίληψης της δημοκρατίας.

Κατά αναλογία με την ΕΡΤ και με το ίδιο σκεπτικό - για λόγους οικονομίας- οι επόμενοι στόχοι θα είναι θέατρα, πολιτιστικοί οργανισμοί- σχολεία και πανεπιστήμια. Εμείς  οι εκπαιδευτικοί  που τόσο μας έχει βοηθήσει στη δουλειά μας,μέσω της εκπαιδευτικής τηλεόρασης,συμπαραστεκόμαστε  στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Μάνο Χατζιδάκι είμαστε σίγουροι ότι το βλέπεις το αίσχος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.