Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Δολοφονική επίθεση αντιεξουσιαστών σε τροχονόμο στην Πάτρα-Τον χτυπούσαν στο κεφάλι με καδρόνια

Δολοφονική επίθεση έκαναν τέσσερις αντιεξουσιαστές σε τροχονόμο στην Πάτρα, στον οποίο επιτέθηκαν και τον χτυπούσαν με μανία για αρκετή ώρα. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αγίας Ολγας και οι δράστες χρησιμοποίησαν ακόμα και καδρόνια για να χτυπήσουν τον άτυχο αστυνομικό.


Ο τροχονόμος, γλίτωσε τα χειρότερα καθώς στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλοι αστυνομικοί, ενώ απέφυγε σοβαρό τραυματισμό λόγω του κράνους που φορούσε. Στη συνέχεια όπως αναφέρει το dete περίπου 100 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Είναι το δεύτερο περαστικό που συμβαίνει μέσα σε μικρό διάστημα, καθώς πριν δύο εβδομάδες δέκα τουλάχιστον νεαροί ξυλοκόπησαν με καδρόνια δύο λιμενικούς επειδή τους πέρασαν για άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.