Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Εικόνες φρίκης στο κέντρο της Βέροιας – Προσοχή σκληρές εικόνες!!

Ένα είναι σίγουρο, ότι το έγκλημα που γίνεται τις 2 τελευταίες μέρες στο κέντρο της Βέροιας με πάνω από 20 σκυλιά δηλητηριασμένα είναι αποτέλεσμα οργανωμένου σχεδίου.


Τις τελευταίες μέρες  εξολοθρέφτηκαν και τα υπόλοιπα του πάρκου της Ελιάς, βρέθηκαν κομμάτια από μπιφτέκια δηλητηριασμένα, εικόνες φρίκης, εγκλήματα βουβά, οι ένοχοι γνωστοί – άγνωστοι.






Δεν ξέρουμε εάν έχει σχέση με κάποιες “μυστικές” υπηρεσίες του Δήμου ή εάν κάποιοι θέλησαν να “καθαρίσουν” την πόλη επειδή θα ερχόταν κάποιος υψηλός επίσημος, ξέρουμε πάντως ότι ποτέ δεν βρίσκονται οι ένοχοι, οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, τέτοια εγκλήματα δεν απασχολούν τις τοπικές Αρχές, έχουν με σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν.

Ντροπή και αίσχος, αυτά είναι εγκλήματα κατά του πολιτισμού μας, όσος έχει απομείνει σε αυτή την χώρα της άλλοτε εικονικής ευημερίας και νυν αποχαυνωμένης στους καναπέδες της.

Στην Τουρκία με αφορμή 2 δένδρα ξεσηκώθηκε ένας λαός, στην Ελλάδα που όλα έχουν χαθεί δεν αντιδράει κανείς σε τίποτα.

4news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.