Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η ώρα της δικαιοσύνης για τα «τρωκτικά» των ΜΚΟ

Έτοιμοι να πιάσουν δουλειά είναι οι εισαγγελείς, για όλους εκείνους που επί χρόνια, μέσω των «αμαρτωλών» ΜΚΟ που είχαν συστήσει, «σιτίζονταν» με χρήματα από τον κρατικό κορβανά. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι έλεγχοι που έγιναν...


στο ΥΠΕΞ, μετά το «πράσινο» φως που έδωσαν ο πρωθυπουργός και ο Δ. Αβραμόπουλος, δείχνουν ότι πάνω από 30 ΜΚΟ – από τις 80 που έχουν ελεγχθεί μέχρι στιγμής-  πήραν τα τελευταία 10 χρόνια, παρατύπως και στα όρια της νομιμότητας (sic), εκατομμύρια ευρώ .

Υπάρχουν για παράδειγμα ΜΚΟ που για ανύπαρκτο ή μηδαμινό έργο στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων,  κατάφεραν  να αποσπάσουν πακτωλό χρημάτων, που σαφώς δεν δικαιούνταν.

Στον κατάλογο των «αμαρτωλών» ΜΚΟ περίοπτη θέση κατέχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς πολιτικών προσώπων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, παραγοντίσκοι της δημόσιας ζωής, πρώην αιρετοί άρχοντες, καθώς και γνωστοί πολιτικάντηδες της πλατείας Κολωνακίου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν βρεθεί αρκετές  ΜΚΟ που τις ελέγχει γνωστό πολιτικό «μειράκιο» της ΝΔ και το οποίο,  δεν… προλάβαινε, ειδικά επί κυβερνήσεων ΝΔ,  να μαζεύει επιχορηγήσεις από το ΥΠΕΞ.

Επίσης, μαθαίνουμε πως έχει βρεθεί ΜΚΟ – ελεγχόμενη από τέκνο γνωστού πολιτικού παράγοντα-  που έχει ενθυλακώσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για κάτι «δουλειές», όπως φημολογείται, σε Βουλγαρία και Κύπρο.

Στον κατάλογο των «αμαρτωλών» αυτών εταιριών υπάρχει ακόμη μια ΜΚΟ , επικεφαλής της οποίας είναι στενό συγγενικό πρόσωπο πασίγνωστου πολιτικού και που φαίνεται να έχει «ξεκοκαλίσει» αρκετές χιλιάδες ευρώ, με λειψά (sic)  παραστατικά.

Στο Μαξίμου πάντως και στο ΥΠΕΞ δηλώνουν αποφασισμένοι πως ο «φάκελος ΜΚΟ» θα φτάσει σύντομα στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω!

«Κανείς δεν έχει ασυλία, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται και σε όποιο κόμμα κι αν ανήκει» σημειώνουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε έχουν… διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση, και ειδικά προς τους…  ανησυχούντες,  πως «δεν θα υπάρξει κανενός είδους συμψηφισμός ή προσπάθεια πολιτικής συγκάλυψης», όπως πολλοί απ΄ τους εμπλεκόμενους επιδιώκουν, με διάφορους τρόπους..!!
kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.