Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

Έδεσσα: Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο Βαρόσι

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο Βαρόσι, όπου στους χώρους πρασίνου που δημιουργήθηκαν πραγματοποιήθηκαν φυτεύσεις, ενώ σε οικόπεδο της παραδοσιακής συνοικίας του οποίου το παλιό σπίτι γκρεμίστηκε αναρτήθηκε ειδική πρόσοψη με εικόνες και επεξηγηματικό κείμενο για το Βαρόσι.


Η ειδική μεμβράνη είναι διάτρητη για να μην επηρεάζεται από τον αέρα και φέρει τυπωμένες εικόνες του Βαροσίου και του σπιτιού που υπήρχε στο συγκεκριμένο οικόπεδο πριν την κατεδάφιση. Παράλληλα, έχουν γίνει εκτεταμένοι καθαρισμοί από πέτρες και μπάζα σε οικόπεδα του Βαροσίου.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι αφενός να δοθεί η εικόνα της παραδοσιακής συνοικίας όπως ήταν παλαιότερα, καθώς επίσης και κάποια ιστορικά στοιχεία στον επισκέπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.