Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 16η Τουριστική Έκθεση Κύπρου ΄Ταξίδι' 2013

Στην 16η Τουριστική Έκθεση της Κύπρου “ΤΑΞΙΔΙ” 2013 συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.Την Έκθεση διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου από την Παρασκευή 17 μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία.

 
 Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στην έκθεση με ενιαίο εκθεσιακό χώρο για όλες τις περιφερειακές ενότητες και με στρατηγικό στόχο την περαιτέρω προώθηση του τουριστικού προϊόντος και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ΠΚΜ στην αγορά της Κύπρου.
 
  «Ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουμε τις συντονισμένες δράσεις με στόχο την προβολή και την ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος στο εξωτερικό και την ενδυνάμωση των σχέσεων συνεργασίας με τους γείτονές μας στον τομέα του τουρισμού και της οικονομίας γενικότερα. Μέσα από την κοινή προσπάθεια και την εποικοδομητική συνεργασία με τις όμορες και αδελφές χώρες όπως είναι η Κύπρος, μπορούμε να πετύχουμε από κοινού το στοίχημα της ανάπτυξης και της εξόδου των χωρών μας από την οικονομική κρίση. Καθώς στο επίκεντρο της τουριστικής έκθεσης “ΤΑΞΙΔΙ 2013” βρίσκεται ο “γαστρονομικός τουρισμός”, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα προβάλει τον πλούτο και την εξαιρετική ποικιλία των γαστρονομικών και τουριστικών της προτάσεων. Προβάλλουμε τα ελκυστικά τουριστικά πακέτα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρουμε στους επισκέπτες όλο το χρόνο και το μοναδικό συνδυασμό των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας” δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.